hidup tak seindah mimpi, tak secerah mentari , tak secantik pelangi, tak sedamai angin, tak setenang laut.

20121219

Result ( Semester II )

semua orang sedang sibuk kecoh , result dah keluar hoi ! pakat nak cheak ramai - ramai . so , beberapa hari lepas telah pun selamat aku cheak . haruslah uptodate kan . aku pun taknak lah ketinggalan zaman sangat . haha .

aku rasa benda ni dah lama keluar , tapi aku saje memalaskan diri untuk cheak . sebab , time cuti duit lebih penting bagi aku , bukan result . almaklumlah , sedang mengalami kemiskinan tegar . haha . buruk betul perangai aku kan ? makanya , cerita ni dah tak berapa baru , tapi aku tetap nak update . sebab macam tak best kalau tak update kan . homai !

nak tengok ? jom , jom .


alhamdulillah !

ye , ye . aku tau tak 4 flat pun . haha . tapi , kan sikit lagi je tu . aku betul - betul bersyukur dengan yang ni , sebab sincerely tak target pun macam ni . before exam , just wished yang aku boleh maintain atas 3.8 . aku rasa dah cukup baik . dan mungkin next time boleh ditingkatkan lagi kan ? haha . hopefully . tak salah kalau letak target tinggi menggunung kan .

yang a- tu adelah gerko aku , which is futsal . homai . aku bukan kaki bola , kaki bangku adelah kot . haha . sepak sikit - sikit tu boleh lah . cuma yang pasti a- tu mungkin sebab encik tu frust dengan aku . penanda aras yang sentiasa datang kelas paling akhir . haha . buat aku insaf kejap .

ape yang Allah bagi tu lah yang terbaik untuk kita . Allah tak bagi ape yang kita minta tapi Allah bagi apa yang kita perlu .

thank you , Allah !

pen - off .

3 comments:

nurulazitazailan said...

tahniah sayang . MANTAP sehhhhh . boleh lanje aku lepas nih. ahahha lg 3 minggu aku balek :)

c@pTa!n a!Dz@M said...

@nurulazitazailan : thanks , sayang . haha . boleh . aku belanja angin . sebab aku masih kemiskinan tegar ni .

Nurmujahidah Ismail said...

wah,, hebatnya!!! i will strive harder,, jealous ni,, sob3