hidup tak seindah mimpi, tak secerah mentari , tak secantik pelangi, tak sedamai angin, tak setenang laut.

20130324

Throwback a month ago

fuh ! fuh ! berhabuk betul dah blog aku ni nampaknya . sawang bagai pun dah muncul . jenuh nak bersihkan balik neh . haha . maklumlah , seperti yang semua rakyat jelata dah tahu , dah sepurnama beta tak update blog ni . kekangan masa tu banyak sangat . tambah pulak line wifi dekat maktab tu macam harem . maka , sangatlah tak mengizinkan beta nak update blog . bila balik rumah pulak , asyik sibuk je , tu yang terabai blog ni kejap .

tapi , takpe . sebab sekarang aku tengah cuti selama seminggu , maka azam cuti aku adalah untuk meriahkan balik suasana blog ni . haha .  harap - harap ni bukan cakap kosong jelah ek . kalau tak sila hempuk - hempuk aku dengan bantal .

so , in this one short entry , aku nak recalled balik ape yang dah buat selama sebulan yang lalu sampai takde masa nak update blog langsung . haha .

aku involve dalam sukan tahunan . nampak sangat weird bila selama ni hari sukan pun aku tak pernah turun padang . then , suddenly this year kemain aktif lagi . haha . segala yang ade nak join .


i was one of them ! marching squad yang bawa bendera malaysia . before other squad move , we move first . haha . depan sekali weh .

 

tak cukup dengan tu , aku juga involved dalam demo silat . oh ye , kat sini aku silat cekak . kiki . silat gayong aku dah lama aku tinggalkan sejak zaman habis sekolah lagi .


demo ni buat masa rehat between the games tu . show - off lah sikit kan ape kemahiran yang ada tu . nampak macam ramai sebab this one combine with utp demo squad . kira half - half lah . since kami batch first psscm kat ipg ni , so skill still under construction . haha .



and this happen end of february . after that , i was busy doing my assignment . hectic life sungguh ! akibat dari suka buat kerja last minit . awal - awal taknak buat . dah nak deadline terkocoh - kocoh nak buat semuanya . haha . teruk sungguh perangai .

tapi , dalam sibuk tu sempat jugaklah aku attend event untuk psscm ni kat kl . haha . ade majlis tamat . aku dah tamat hoi ! lepas ni boleh beli baju pakai nampak riak sikit . sekali ade orang pukul aku , pengsan aku kat situ jugak . hakhak . ke mana silat aku , aku taktau . takpe , practice make perfect kan .

pen - off .

1 comments:

Muhammad syakir said...

gambar aku ade weh...rasa bangga weh ade dalam blog mahai neh haha