hidup tak seindah mimpi, tak secerah mentari , tak secantik pelangi, tak sedamai angin, tak setenang laut.

20120424

TERGEMPAR : SimSimi dah pening !

tadi saje - saje blogwalk - ing sane - sini kejap . singgah lah merata tempat . sekali sampai kat blog cik fya , si member aku neh , ade satu entry die paling menarik minat aku . haha . nak tengok jom pergi sini .



hakikatnya , aku memang le baru tau pasal SimSimi sengal neh . lepas bace tu , terus aku punye semangat nak berbual dengan SimSimi ni naik dengan menggunungnye . ape lagi kan , aku pun cepat - cepat le pergi ushar pacek neh kat rumah dia . dah sembang punye sembang , ni lah hasil yang aku dapat :


see ? korang nampak tak ape yang aku letak kat atas tu ?

hakhak ! kan betul aku cakap SimSimi dah pening ! bukan setakat pening , tapi dah merangkap ngokngek campur sengal .

kadang - kadang bile bosan , kalau korang dah taktau sangat nak buat ape , or bile korang cakap takde orang nak layan korang ke , nak text - ing takde sape nak reply ke , korang boleh lah merajen - rajen kan diri korang tu nak pergi jenguk pacek SimSimi neh . haha . walaupun die sengal , tapi die tetap akan jawab ape jek yang korang tulis tu . hehe .

renung - renungkan dan selamat beramal !

pen - off .

2 comments:

FYA PELANG! said...

haha. mmg sengal :D

princessrayha said...

best gak simsim nie bile bosan..tp sengal ja